Efterfødselstræning Odense

Efterfødselstræning

Efterfødselstræning i Odense

Det kan være svært at finde tid til træning, når du samtidig skal tage dig af et lille menneske, som har brug for dig. At træne i et fitnesscenter kan virke uoverskueligt, og hvilke øvelser kan du lave uden at gøre skade på din krop?

Pas på din krop efter en graviditet

Måske oplever du smerter eller andre komplikationer efter din graviditet, og her kan efterfødselstræning ofte hjælpe. Det kan også være, at du bare gerne vil passe på din krop efter din graviditet og fødsel, og så kan du med fordel tilmelde dig efterfødselstræning i Odense. Efterfødselstræning er nemlig til dig, der gerne vil træne på et hold med andre nybagte mødre, og hvor der samtidig tages hensyn til den nye tilstand, som din krop er i efter en fødsel.

Vi fokuserer på flere områder, når du tilmelder dig vores efterfødselstræning. Vi arbejder blandt andet på at reducere smerter efter graviditeten, og træningen hjælper dig med at øge din krops udholdenhed. Samtidig går vi ind og arbejder med din bækkenbund med flere forskellige styrkende øvelser. Sidst med ikke mindst har vi fokus på din kondition, så du hurtigere kan vende tilbage til din hverdag med fysisk aktivitet.

Oplever du, at det kan være svært at finde motivationen og lysten til at træne efter fødslen, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Hos os tager vi hensyn til dig og dine behov, og du vil altid være i trygge hænder hos vores erfarne fysioterapeuter, som er uddannet til at give dig øvelser, der hjælper dig med at komme tilbage til din fysiske form efter din fødsel. Hos os må du desuden medbringe dit barn, når du skal træne. Det betyder også, at du ikke skal ud og finde pasning til dit nyfødte barn, når du vil gendanne din form. Hos os skaber vi et fællesskab for nybagte mødre, og vi glæder os til at hjælpe dig.

Efterfødselstræning i Odense

En graviditet påvirker din krop på flere måder. Din krop forandres, og måske har du brug for hjælp til at komme tilbage til den form, som du havde, inden du blev gravid. Hos BeneFiT i Odense kan vi hjælpe dig med efterfødselstræning. Vi hjælper dig med at komme tilbage i form efter fødsel, og hos os får du den optimale træning og med professionel vejledning af en af vores fysioterapeuter. Efter fødslen kan det være normalt, at du har svært ved at aktivere mavemuskulaturen, og du kan opleve en svagere bækkenbund. På vores efterfødselstræningshold kommer du sikkert og effektivt i gang med fysisk træning. På den måde kan du hurtigere komme tilbage til din normale fysiske form.

Bor du i Odense eller omegn, kan du tilmelde dig vores hold. Du skal dog have været til den obligatoriske 8 ugers undersøgelse ved egen læge, inden du kan begynde på et af vores hold. Du vil opleve at træningen både er intensiv og hensynsfuld, og vi tager hensyn til alle deltagerne på holdet.

Genvind din form efter fødslen

Vil du gerne genvinde din form efter din fødsel? Når du har gennemgået en graviditet og fødsel, så kan du opleve, at din krop er medtaget og efterfølgende har brug for lidt ekstra kærlighed. Det er vigtigt at træne kroppen efterfølgende, så du kan genvinde din tidligere form. Tilmelder du dig efterfødselstræning hos os, så vil du opleve en træningsform, der har fokus på de vigtigste områder efter din graviditet. Træningen henvender sig til alle nybagte mødre, der bor i Odense kommune, vi har fokus på at reducere dine smerter efter graviditet, og vi arbejder på at forbedre din kondition og træner din krop efter selve fødslen.

En graviditet påvirker din bækkenbund, og derfor kan det være nødvendigt at træne den. Vi giver dig forskellige øvelser til bækkenbundstræning. En af fordelene ved at tilmelde dig vores hold er, at du træner sammen med andre mødre. Efterfødselstræning i Odense er en god måde at komme ud og have det sjovt sammen med andre kvinder, der står i samme situation som dig.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

  • Alt under samme tag
  • Let at komme i gang
  • Central beliggenhed
  • Høj faglighed & etik
  • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
  • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark