Genoptræning Odense

Genoptræning Odense

Geneoptræning ved fysioterapeut i Odense

Målet med selve genoptræningen er, at du kommer tilbage til det, du kunne, før du f.eks. blev syg.

Hvad er genoptræning hos BeneFiT Odense?

Når du starter i et genoptræningsforløb hos BeneFiT i Odense, så hjælper vi dig tilbage til din hverdag. Det kan være, at du har brug for at få hjælp efter længere tids sygdom eller en operation.

Der findes mange forskellige former for genoptræning, og hos os fokuserer vi på at træne kroppen, så du genfinder din bevægelighed. Bliver du udskrevet efter et sygdomsforløb fra et akut modtageafsnit eller forløbet afsluttes fra et ambulatorium eller måske en tredje måde, hvor du har brug for genoptræning, så kan du under særlige omstændigheder få bevilget gratis genoptræning i regionalt eller kommunalt støtte.

Genoptræning af kroppens funktioner består i forskellig træning og aktiviteter, da vi på den måde kan træne funktionsnedsættende områder i din krop. Ønsker du at vide mere om et forløb hos os, og ønsker du genoptræning i Odense, så er du velkommen til at kontakte os.

Få hjælp til genoptræning i Odense

Har du brug for genoptræning under en indlæggelse, så er det sygehuset, der står for din genoptræning. Måske får du også brug for genoptræning efter endt sygehusophold, og så er det sygehuset, der skal sørge for at udarbejde en genoptræningsplan, som Odense kommune kan sætte gang i. Det kan også være, at du ikke har været indlagt, men får brug for genoptræning efter et fald eller længere tids sygdom, så er det udelukkende Odense kommune, der skal vurdere dit behov og tilbyde dig genoptræning. Vil du gerne undgå et længere udredningsforløb, hvor det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad der skal ske, og hvem der skal stå for det, så er du altid velkommen til selv at tage kontakt til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig tilbage til din hverdag.

Genoptræning ved knoglebrud

Hos BeneFiT i Odense står vi altid klar til at hjælpe dig tilbage efter et knoglebrud. Det kan være et brud på hoften, lårbenet eller overarmen. Vores fysioterapeuter har specialviden om, hvordan der bedst muligt kan tilrettelægges et genoptræningsforløb for dig, så du hurtigst muligt kan vende tilbage til din hverdag. Et genoptræningsforløb i Odense er for alle, og vi er specialiseret i alt lige fra brud på hoften, brud på underbenet, brud på fingre og hænder til brud på fodknoglen. Så skynd dig at tage kontakt til os, hvis du ønsker hjælp til at genvinde din førlighed.

Du er i trygge hænder hos vores dygtige fysioterapeuter, der er i stand til at reducere dine smerter og hjælper dig trygt og sikkert tilbage efter dit knoglebrud. Uanset hvor på kroppen du har haft et knoglebrud, så er det altid vigtigt med den rette genoptræning. Vores uddannede fysioterapeuter har specialviden om genoptræning efter knoglebrud, og vi er derfor i stand til at hjælpe dig tilbage til din tidligere form.

Et forløb hos os starter altid med en konsultation, hvor vi gennem samtale og undersøgelse finder frem til det rette genoptræningsforløb til dig. Varigheden varierer fra person til person, og vil altid ske ud fra dit ønske. Det betyder også, at et genoptræningsforløb for dig, der bor i Odense eller omegn, tilpasses egne behov og ønsker. Forløbet kan blandt andet ske ved fysioterapeutiske behandlinger og træning.

Genoptræning efter operation

Har du brug for hjælp til at vende tilbage til hverdagen og kræver det genoptræning, så tilbyder vi hos BeneFiT Odense forskellige genoptræningsforløb. Det betyder, at vi er i stand til at hjælpe dig med at vende tilbage til din hverdag efter en operation eller efter et knoglebrud, som kræver ekstra træning af det berørte område. Når du tager kontakt til os, vil vi sammen tilrettelægge et træningsforløb til dig ud fra grundige undersøgelser. For at vi kan give dig det bedste forløb, så er det vigtigt, at du deltager så aktivt som muligt i træningen, og vi anbefaler, at du også selv træner ud fra de anvisninger, vi har givet dig.

Hvor ofte der skal trænes, og i hvor lang en periode genoptræningen skal finde sted, afhænger af dig og dit forløb, og derfor tager vi altid udgangspunkt i din situation.

Genoptræning efter sygdom

Bor du i Odense kommune, har du været igennem et længere tids sygdomsforløb, og har du nu brug for genoptræning, så hjælper vi dig hos BeneFiT Odense. Vi hjælper også ved kroniske sygdomme, hvor det er nødvendigt med genoptræning for at kunne opretholde din fysiske tilstand. Du er i trygge hænder hos os, da vores fysioterapeuter har specialviden om flere sygdomme.

Et genoptræningsforløb ved sygdom henvender sig til alle, der har været igennem et sygdomsforløb eller er blevet kronisk syg. Vi kan blandt andet hjælpe dig, der har haft en blodprop eller hjerneblødning, dig der har fået konstateret parkinson eller sclerose, dig der har fået sukkersyge og ved andre sygdomme. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har brug for vores hjælp til genoptræning.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med genoptræning for at genfinde formen efter et sygdomsforløb. Har du fået konstateret en kronisk sygdom, så kan træningen være med til at opretholde din fysiske tilstand. Hos os har vi specialviden om genoptræning, og derfor ved vi, hvordan der kan skabes et forløb til dig, så du får den rette genoptræning. Når vi skal finde frem til dit forløb, vil vi tage udgangspunkt i den første konsultation, hvor vi gennem forskellige undersøgelser og samtale finder frem til dine ønsker og behov. Omfanget af genoptræningsforløbet afhænger af dig og din situation, og vi tilpasser det altid til dig, så du får den bedste behandling.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

  • Alt under samme tag
  • Let at komme i gang
  • Central beliggenhed
  • Høj faglighed & etik
  • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
  • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark