• Stenhuggervej 34 Se kort
  5230 Odense M
  Telefon 66 15 50 50
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: kl. 07.30 - 18.00
   Tirsdag: kl. 07.30 - 17.00
   Onsdag: kl. 07.30 - 17.00
   Torsdag: kl. 07.30 - 17.00
   Fredag: kl. 07.30 - 14.00
Rygtræning Odense

Rygtræning Odense

Rygtræning i BeneFiT Odense

Har du problemer med din nakke eller ryg, er det vigtigt, du laver de korrekte øvelser, så du kan reducere disse smerter. Ønsker du hjælp til forebyggelse af smerterne, så hjælper vi dig hos BeneFiT i Odense.

Styrk rygmuskulaturen 

Vi har dygtige fysioterapeuter, der alle er uddannet i, hvordan du med de rigtige øvelser kan forebygge dine rygsmerter. Inden vi påbegynder din rygtræning, skal du til en indledende konsultation, hvor vi sammen gennem samtale og undersøgelse finder ud af, hvilke øvelser der passer bedst til dig og dit forløb. Når du er til konsultation hos os, vil vi desuden se på dit funktionsniveau, så vi er helt sikre på, at øvelserne passer til dit niveau.

Selve rygtræningen foregår på hold, hvor du er sammen med andre, der er i samme båd som dig selv. Det betyder også, at du kommer til at indgå i et fællesskab, hvor I kan hjælpe og sparre med hinanden.

Rygtræning Odense

Rygtræning kan bruges til meget mere end genoptræning. Du kan med fordel lave forskellige rygøvelser for muskelopbygning. Det er generelt vigtigt for os allesammen at have en stærk ryg, da det er ryggen, der holder resten af kroppen og sikrer en god kropsholdning. Flere oplever i dag problemer med ryggen, og måske er du én af dem? Der kan være flere grunde til, at du i dag oplever problemer med din ryg. Det kan skyldes stillesiddende arbejde eller forkerte og gentagne løft på arbejdet. Det gør derfor en stor forskel for dig, hvis du træner nogle gode rygøvelser. Det kan vi hjælpe dig med, hvis du bor i Odense eller omegn.

Rygmusklerne hjælper dig med at stabilisere din rygsøjle og gør det muligt, at du kan vride din krop og strække dine arme over hovedet. Gør noget godt for dig selv og træn ryggen, det hjælper dig nemlig med at blive bedre til at udføre mange forskellige træk og vrid med dine arme, og du øger din evne til at træne andre muskelgrupper.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark