• Stenhuggervej 34 Se kort
  5230 Odense M
  Telefon 66 15 50 50
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 08.00 - 16.00
   Tirsdag: 08.00 - 17.30
   Onsdag: 08.00 - 16.30
   Torsdag: 08.00 - 16.00
   Fredag: 08.00 - 14.00
   Telefontider
   Man-tor: 08.00 - 14.00
   Fredag: 08.00 - 13.00
Yoga Odense

Yoga Odense

- Vi har et hold som passer lige netop til dig

Har du lyst til at dyrke yoga, så står vi i BeneFiT Odense klar i til at byde dig velkommen.

Yoga i BeneFiT Odense

Måske ønsker du at øge din kropsbevidsthed, eller drømmer du i hverdagen om bedre fleksibilitet og velvære i din krop, så er det nu, du skal tilmelde dig. For dig, der bor i Odense, kan du nemlig tilmelde dig vores yoga hold, hvor vi sammen kan arbejde på at styrke og strække din krop - og det bedste er, at alle kan være med. Yoga er en række øvelser, der tager afsæt i forskellige stillinger, åndedrætsøvelser og afspænding. Formålet er at øge kroppens energi, sundhed og at skabe balance fysisk og mentalt.

Yoga er både for begyndere og øvede. Træningen har en god effekt på bindevævet, og øvelserne hjælper desuden med kredsløbets cirkulation. Det betyder for dig, at du øger ilttilførslen til flere af kroppens celler, og der skubbes næringen ind til cellerne og renser dem, så flere affaldsstoffer kan komme ud. Ved at lave flere forskellige yogaøvelser, fremmer du helingsprocesserne i din krop.

Styrk din kernemuskulatur

Tilmeld dig et yogahold i BeneFit Odense og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig til at styrke din kernemuskulatur ved hjælp af forskellige yogaøvelser. Yoga er både godt for krop og sind, og så hjælper det dig med at støtte muskulaturen i din krop. Den øgede muskulatur er rigtig god for dig, da de støttende muskulaturer sørger for, at vi kan holde os oprejst, og at vi har en korrekt holdning. I dagligdagen er kerne- og holdningsmuskulaturen i konstant bevægelse, og bliver den forkert aktiveret, ja, så bliver belastningen altså skæv, og du vil opleve irritation og hævelse omkring led, sener og ledbånd. Alt dette kan du bekæmpe ved at gå på et yogahold hos os i Odense.

Kom ned i gear med yoga

Har du en travl hverdag, hvor tempoet er hektisk, og du skal nå mange ting i løbet af dagen? Det kan være godt at komme ned i tempo en gang imellem, og til dette kan du med fordel bruge flere forskellige yogaøvelser. Smidigheden i dine led har stor betydning for din bevægelighed, og ønsker du at styrke den, så kan du med fordel tilmelde dig et af vores yogahold. Flere af yogaøvelserne bevæger sig omkring rygsøjlen og hofterne.

Ved at du laver forskellige øvelser, hjælper du med at massere dine indre organer. Når du bruger vejrtrækningsøvelserne, som vi lærer dig, fylder du din krop med luft, og derved kan du få endnu mere stræk og efterfølgende afspænding.

Vores lokale afdeling i Odense tilbyder flere yogahold, der blandt andet kan hjælpe dig med forebyggelse af skader. Vi bruger åndedrættet til at arbejde med bevægelsen, hvilket gør at du bliver mere opmærksom på dine fysiske begrænsninger, og det giver os mulighed for at arbejde videre med denne begrænsning.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark