Motion & hold Søndersø

Vores fitnesscenter hos Benefit Søndersø er præget af en uformel og afslappet stemning. Her er plads til alle på tværs af alder og funktions-/træningsniveau! Det foregår i trygge og behagelige rammer med vejledning af veluddannede instruktører.

Hvorfor træne?

Det er oppe i tiden at fokusere på en sund livsstil, og det er ikke uden grund. Fysisk aktivitet kan øget din livskvalitet ved at fremme din sundhed og forebygge en lang række livsstilssygdomme. Fordelene ved fysisk aktivitet og herunder træning er altså mange. Af positive effekter på kroppen kan nævnes:

 • At personer i alle aldre har positiv effekt af fysisk aktivitet – så det er aldrig for sent at begynde!
 • At fysisk aktivitet og træning har positiv effekt på kroppens funktioner herunder hjerte, kredsløb, muskler, stofskiftet, hormon- og immunsystemet
 • At fysisk aktivitet og træning giver andre fordele end de fysiske ved blandt at andet at øge vores livsglæde, øge vores overskud i hverdagen, øge vores sociale trivsel og selvtillid (Kilde: Sundhedsstyrelsen/Fakta om fysisk aktivitet)
 • Odensevej 73 Se kort
  5471 Søndersø
  Telefon 64 89 30 01
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
BeneFiT Søndersø

Om træning

Motion & hold hos BeneFiT giver dig tryghed og kompetent rådgivning, når du ønsker at motionere og træne effektiv og korrekt. Fysioterapeuten kan vejlede dig, så du undgår skader og sikrer dig maksimalt udbytte at din aktivitet.

Hos BeneFiT får du:

 • Korrekt træning
 • Maksimalt udbytte
 • Vi hjælper dig til at nå dine mål!
 • Personlig og professionel vejledning

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider

Seneste Facebook nyheder

Dato: 21-03-2023 09:02

⭐️Vidste du at kroppen taber ca. 1-2% i muskelstyrke pr. år efter 40-års alderen? Men vidste du så også, at du kan modvirke dette tab af muskelmasse en hel del og faktisk træne dig ligeså stærk, som da du var ... Læs mere

Dato: 22-02-2023 14:30

VI ER SUPER STOLTE OVER EN IMPONERENDE MEDLEMSFREMGANG I FITNESS CENTRET🤩🏆 Over 50 % stigning siden efteråret er virkelig vildt. Tak til ALLE jer, der vælger at træne hos os💪🤗 Og tak til TipTorn - Analyse ... Læs mere

Dato: 20-02-2023 17:58

... Læs mere

© BeneFiT Danmark