• Stationsvej 15 b Se kort
  5771 Stenstrup
  Telefon 62 26 30 25
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 08.00 - 17.30
   Tirsdag: 08.00 - 18.30
   Onsdag: 08.00 - 15.30
   Torsdag: 08.00 - 18.00
   Fredag: 08.00 - 13.00
BeneFiT Stenstrup

Motion & Hold Stenstrup

Hos BeneFiT i Stenstrup udbyder vi en lang række muligheder indenfor motion og holdtræning. Vi kan hjælpe dig med at styrke din krop og forebygge skader. Vi kan guide dig gennem de rigtige øvelser, så du reducerer dine rygsmerter, eller vi kan få dig tilbage på niveau efter en skulderskade.

Fagligheden er i top og vores motionstilbud og forskellige holdtræning foregår i trygge rammer. Se vores udbud her på siden, eller kontakt os og hør nærmere om mulighederne for dig.

Om træning

Motion & hold hos BeneFiT giver dig tryghed og kompetent rådgivning, når du ønsker at motionere og træne effektiv og korrekt. Fysioterapeuten kan vejlede dig, så du undgår skader og sikrer dig maksimalt udbytte at din aktivitet.

Hos BeneFiT får du:

 • Korrekt træning
 • Maksimalt udbytte
 • Vi hjælper dig til at nå dine mål!
 • Personlig og professionel vejledning

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider

Seneste Facebook nyheder

Dato: 29-09-2022 17:16

Har du hørt om bandager fra Bauerfeind? Vi forhandler alle produkterne. Hos os kan du købe bandagerne og der tages altid mål så vi er sikker på at den passer perfekt til dig. Vi tester ALTID om bandagen har effe ... Læs mere

Dato: 26-09-2022 07:16

Stort tillykke med fødselsdagen til Graham 🇩🇰🇩🇰 Giv ham et 👍 og en hilsen på vejen ... Læs mere

Dato: 15-09-2022 17:03

HUSK MOTORIKTRÆNING SKAL VÆRE SJOVT. Motoriktræning for 3-6 årige sammen med Fysioterapeut Ida har opstart i næste uge. Der er stadig lidt pladser til netop dit barn. Vil du sikre dit barn en plads på så ring ... Læs mere

© BeneFiT Danmark