Online Booking - Klik her!

Skinner - Woodcast

Fremstilling af skinner (Woodcast)

I den ergoterapeutiske behandling er det oplagt at anvende skinner, idet skinner vil kunne medvirke til at patienter vil kunne inddrage deres hånd i hverdagens aktiviteter. Eller man kan forebygge kontrakturer og fejlstillinger som følge af sygdom (gigt, demens, apopleksi m.m.). Skinnen kan afhjælpe i kortere eller længere periode alt efter skadens art.

Den statiske skinne er en skinne uden bevægelige dele og holder ekstremiteten i en optimal stilling; enten i hvilestilling eller funktionsstilling eller en stilling som er optimal for heling. Det kan ligeledes være en stabiliserende håndledsbandage, som anvendes når håndleddet ønskes stabiliseret på grund af nedsat kraft/stabilitet.

Om Woodcast – fremtidens gips

Woodcast er et ugiftigt, formbart og genformbart materiale, der er ideelt til bandagering indenfor ortopædi og ergoterapi. Det er fremstillet af rent træ og bionedbrydeligt plast og kan anvendes uden brug af vand eller handsker.

Det lette, tynde og åndbare materiale giver patienterne god komfort og skal ikke fjernes i forbindelse med røntgenfotografering. Til glæde for både patienten og miljøet. Det opvarmede materiale kan nemt formes til enhver anatomisk form og holder hurtigt formen.

Praktiske oplysninger

Skinner - Woodcast finder du hos BeneFiT i:

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Andre behandlingsmuligheder

Prøv også at læse om:

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 180 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 22 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser ligefra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag...

Skinner - Woodcast finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • Nyhed om E-konsultation

  Vores fysioterapeuter kan også hjælpe dig under Covid-19. Læs mere om E-konsultationer her

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

 • Motion på arbejdspladsen

  I BeneFiT Øvelsesbank finder du et stort udvalg af videoer med gode øvelser og træningsprogrammer du kan lave på jobbet.

  Få pulsen op her.. BeneFiT Øvelsesbank

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..