Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Ergoterapi

BeneFiT Ergoterapi er en landsdækkende klinik, som tilbyder dig behandling, uanset hvor i landet du har bopæl.

…Vi har fokus på dine aktiviteter i hverdagen - både i hjemmet, på jobbet og i fritiden.

Husk at/Vidste du, at:

Ergoterapi ikke kræver henvisning fra læge eller kommune, og at du altid er velkommen til at kontakte os for at få en gratis tlf. konsultation i forhold til, hvad ergoterapi vil kunne gøre for dig.

Intro til ergoterapi hos BeneFiT


Enkelte behandlinger kan foregå på din lokale BeneFiT klinik, men som udgangspunkt foregår behandlingen i dit hjem, hvor du dyrker din hobby eller på din arbejdsplads.

Du møder altid en erfaren ergoterapeut, som i et tæt samarbejde med dig planlægger behandlingen, hvor målet er at bedre udførsel af dine daglige aktiviteter. Behandlingen er altid skræddersyet direkte til dig og de aktiviteter i hverdagen, som er vigtige for dig

BeneFiT Ergoterapi tilbyder behandling til både børn og voksne. Vi inddrager altid dine pårørende i størst muligt omfang.

BeneFiT Ergoterapi tilbyder også virksomhedsløsninger, hvor vi varetager din lovpligtige APV.

Du kan læse mere om BeneFiT Ergoterapi's ydelser herunder og du er meget velkommen til at ringe til os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde lige præcis dig.

Sammen finder vi en løsning, som skaber en aktiv, selvhjulpen og meningsfuld hverdag for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Ergoterapi
Hovedkontor:
Nørrehaven 3
Se kort
9320 Hjallerup
Telefon 4414 0220
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Efter aftale
Telefontider
Man- til fredag: 08.00 - 17.00
  • Døjer du med svimmelhed?

    Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
    Læs mere her: Svimmelhed

  • Motorisk udvikling og læring hos børn

    Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

    Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

Generelle sider BeneFiT Danmark