Online Booking - Klik her!

BeneFiT Ergoterapi

Velkommen til BeneFiT Ergoterapi

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Velkommen til BeneFiT Ergoterapi

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Skørping
Møllevej 2 Se kort
9520 Skørping
Telefon 9839 1292
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Mandag: 07.00 - 18.00
Tirsdag: 07.00 - 18.00
Onsdag: 07.30 - 19.00
Torsdag: 07.00 - 19.00
Fredag: 07.30 - 15.00
 • BeneFiT bidrager fortsat til at undgå smittespredning og opretholde en hverdag, hvor vi går i skole, på arbejde til fysioterapi og fitness. Alle medarbejdere arbejder under hensyntagen til de nye og skærpede restr ... Læs mere

  Facebook - 26-10-2020 06:42
 • Godmorgen 🌞 Da vores sekretær Merethe desværre må blive hjemme idag, kan der blive “kø” på telefonerne. Læg i stedet en besked eller skriv til os på info@benefit-skoerping.dk 🌞 ... Læs mere

  Facebook - 06-10-2020 05:23
 • UGENS ØVELSE - OVERKROPSROTATION M. LÅST UNDERKROP Denne uges øvelse har fokus på rotationen i den øverste del af rygsøjlen. Udgangsstillingen er med til, at du ikke bruger din hofte eller lænderyg for meget ti ... Læs mere

  Facebook - 01-10-2020 17:00
 • BeneFiT Idrætsscreeninger

  – forbyg idrætsskader med skræddersyede træningsprogrammer

  BeneFiT har udviklet et helt nyt koncept, som gør det nemt for sportsklubber, idrætsefterskoler, idrætsforeninger m.m. at forebygge skader hos idrætsudøverne.

  Læs mere her: Idrætsscreeninger

 • Find din lokale BeneFiT

  BeneFiT er en kæde af sundhedsvirksomheder med fysioterpi som speciale.

  Find din lokale BeneFiT her..

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..