Vidunderliv

Vid-Underlivet

- Kompetent behandling af smerter, ømhed eller overspændthed fra din bækkenbund og underliv

Livet er vidunderligt, og med livet følger også underlivet, som kan blive udfordret på forskellig vis – både for mænd og kvinder.

Underlivet kan være et tabubelagt område, men for os er det en naturlig del af livet, og noget der skal tages hånd om, på lige fod med ondt i ryggen eller et brækket ben.

Mange gener og udfordringer kan afhjælpes, og det er her vi kommer ind i billedet. Som sagt gælder det både mænd og kvinder. Mænd kan, lige som kvinder, døje med bl.a. inkontinens, delte mavemuskler – og ja så er de også meget velkomne til babysvømning med deres baby.

Nedenfor listes de tilbud og kompetencer som Vid-Underlivet har at byde på:

Kvinde

Mand

Graviditet

 • Mor i vente
 • Bassintræning for gravide
 • Graviditetsmassage
 • Graviditetsrelaterede ryg- og bækkensmerter
 • Før-fødselstjek
 • Delte mavemuskler
 • Babysvømning
 • Bækkenbundsproblematikker
 • Inkontinens

Efterfødsel

 • Efterfødselstjek
 • Efterfødselstræning

Delte mavemuskler

Babysvømning

Bækkenbundsproblematikker

 • Inkontinens
 • Nedsynkning
 • GynObs fysioterapi

Graviditet

Vi har en række tilbud til dig som gravid, herunder bl.a. en workshop på 4 uger,Mor i vente, hvor vi kommer omkring relevante emner forbundet med din graviditet og hvor du samtidig har muligheden for at få sved på panden.

Klinikken huser et 34 graders varmt bassin, hvor vi tilbyder bassintræning for gravide. Fordelen ved træning i bassinet er bl.a. vandets temperatur og opdriften. Opdriften giver nedsat vægtbelastning på leddene og det er desuden nemmere at bevæge kroppen i vandet. Vandets temperatur bidrager med en smertelindrende effekt og så møder du tilmed andre gravide på holdet.

Graviditetsmassage er et tilbud til dig der gerne vil gøre noget godt og lækkert for dig selv. Vi har en graviditetsbriks, hvor der både er plads til mave og bryster. Den bruger vi også hvis du f.eks. kommer med graviditetsrelaterede ryg- og bækkensmerter.

Før-fødselstjek henvender sig til dig, der vil sikre dig at du har kontakt til bækkenbunden og at du kniber korrekt. Omfatter også generelle råd og vejledning i forbindelse med din graviditet.

Efterfødsel

I forlængelse af din graviditet og fødsel, har du brug for at genfinde din krop igen. Måske bækkenbunden er en udfordrende størrelse, som du har svært ved at få kontakt til eller du er i tvivl om du kniber korrekt, her er et efterfødselstjek relevant.

Vi tilbyder også hold, som f.eks. efterfødselstræning. Vi er to fysioterapeuter tilknyttet holdet, til at hjælpe dig og din baby således, at der er mere tid til at du som mor kan fordybe dig i undervisningen og få en masse sved på panden.

Delte mavemuskler

Delte mavemuskler er aktuelt hos alle kvinder der når uge 36 i deres graviditet. Det er ikke farligt, tværtimod helt naturligt. Det kan desuden forekomme i andre sammenhænge end i forbindelse med graviditet, herunder hvis du er overvægtig, dyrker springgymnastik m.v. Et af de klassiske kendetegn er en toblerone mave. Dette kan også forekomme hos mænd.

Babysvømning

Babysvømning er fantastisk rum til far, mor og barn. Sammen med dit barn plasker og leger du i vandet. Her opstår et samspil og et nærvær mellem forældre og barn. Barnet opnår samtidig at blive dus med vandet og udvikle sig motorisk.

Bækkenbundsproblematikker

Bækkenbundsproblematikker kan opstå gennem hele livet, både i forlængelse af en graviditet eller mange år efter en graviditet. En del kvinder får på et tidspunkt i livet, oftest i forlængelse af en fødsel, problemer med en form for nedsynkning og mange, faktisk hver 10. dansker, herunder både mænd og kvinder, er inkontinente.

Hvem møder du i Vid-Underlivet?

Vid-Underlivet består af Karina Carstensen og Thea Meng Rise.

Karina er bl.a. efteruddannet indenfor Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapi, hvilket betyder at hun kan hjælpe dig med aktuelle problematikker i fht. til din bækkenbund, herunder inkontinens, efterfødselstjek, nedsynkning m.v.

Du møder Karina på kanten til bassintræning for gravide, med sved på panden til efterfødsel, i vandet til babysvømning og på briksen til før- og efterfødselstjek m.v.

Thea har bl.a. efteruddannet sig indenfor delte mavemuskler samt fascie og arvæv.

Du møder Thea med sved på panden til efterfødsel, i vandet til babysvømning, på briksen til en god omgang gravidmassage og til undersøgelse for delte mavemuskler m.v.

Vi overlapper hinanden indenfor flere af områderne og du vil også møde os på banen sammen, f.eks. til efterfødsel og mor i vente. Vil du vide mere og os, så find os her.

Hvor holder Vid-Underlivet til

Vid-Underlivet finder du ved BeneFiT – Dit sundhedshus i Hobro, på adressen H.I. Biesgade 6A, 9500 Hobro.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark