Online Booking - Klik her!
Tørsleff-metoden

Tørsleff-metoden

En brystkræftoperation påvirker uundgåeligt de berørte muskler samt områdets bindevæv, nervevæv og karvæv. Nogle symptomer viser sig omgående, mens andre kan opstå over tid. Det drejer sig først og fremmest om tiltagende smerter, nedsat kraft i armen på den opererede side, indskrænket bevægelighed og begyndende arvævsdannelse. I visse tilfælde kan der opstå hævelse af armen. Vi ved, at en fysioterapeutisk behandlingsindsats fra dag 1, med fokus på de berørte områder, kan forebygge og afhjælpe de nævnte gener. Vi ved også, at selv lang tid (op til 5 år) efter operationen er der generelt en god effekt af behandlingen. Dette er dokumenteret af fysioterapeut Kirsten Rosenlund Tørsleff i samarbejde med 3 læger, og offentliggjort i tidsskriftet The Breast (2000).

Den undersøgelses- og behandlingstilgang vi benytter er ”Tørsleff-metoden”. Metoden er udviklet af fysioterapeut Kirsten Rosenlund Tørsleff. Til grund ligger mange års forskning på området. Kort fortalt: T i d l i g behandlingsindsats (helst få dage efter operationen), hvor det gælder om at stimulere de berørte vævsstrukturer, så de ”holdes levende” – indtil ”de kan selv”.

Vi tilbyder fysioterapeutisk råd, vejledning og behandling. Du kan have behov både før og efter operation. Behandling hos os kan også hjælpe dig i et forløb med kemoterapi og / eller strålebehandling. Vi får løbende supervision af Kirsten Rosenlund Tørsleff.

Hvem er vi

Lene W. Johansen er fysioterapeut i Holbæk Fysioterapi. Er uddannet i ”Tørsleff-metoden” og underviser heri sammen med fysioterapeut Kirsten Rosenlund Tørsleff. Har diplom i Muskuloskeletal Fysioterapi og er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi – et speciale i fysioterapi, som omhandler undersøgelse, diagnostik og behandling nakke- og rygbesvær samt led og muskelgener i øvrigt.

Jytte Wagner er fysioterapeut i Holbæk Fysioterapi. Har taget videreuddannelse inden for Muskuloskeletal Fysioterapi, lymfødem og ”Tørsleff-metoden”. Har desuden en diplomuddannelse i kommunikation, rehabilitering og inkontinens.

Tørsleff-metoden

Praktiske oplysninger

Tørsleff-metoden finder du hos BeneFiT i:

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Andre behandlingsmuligheder

Prøv også at læse om:

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 180 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 22 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser ligefra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag...

Tørsleff-metoden finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

Udvalgte medarbejdere

Jytte Wagner

Fysioterapeut

Holbæk
 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

 • Før og efter fødsel

  Det er en fordel for både dig og dit barn at kroppen er klar til fødslen og bagefter, når der skal strammes op igen.

  Læs mere om fødselstræning

Generelle sider BeneFiT Danmark