Personlig træner - Nikolaj

- opnå et højere niveau med personlig træning

Jeg brænder for at kunne dele ud af viden og entusiasme for bevægelse og træning, så du når dine mål. 

Jeg giver dig muligheden for at nå dine mål i et trygt miljø, hvor tekniske detaljer og gode råd kommer i stride strømme. Fokus vil oftest være øvelser, hvor du ikke sidder i en træningsmaskine, da glæden ved at kunne bevæge sig frit er en ting, som jeg selv værdsætter. Derfor vil træningen også nemt kunne udføres derhjemme, hvis du ønsker det.  

Jeg styrketræner selv på ugentlig basis, og har tidligere været løbeentusiast. Jeg har også selv gennemgået flere vægttab og hjulpet andre med livsstilsændringer. Derfor har jeg personlig erfaring at kunne byde ind med, og ser din målsætning i et praktisk perspektiv, hvor den personlige træning skal passe ind i din dagligdag.  

Jeg er uddannet fysioterapeut og er sidenhen begyndt at videreuddanne mig til sportsfysioterapeut hos Dansk Selskab for Sportsfysioterapi. Dette er så jeg kan give den bedst kvalificerede træning ift. præstationsforbedring, men også at målrette træningen til skader eller smerter, ligegyldigt om du er eliteatlet eller motionist.  

Du kan kontakte Nikolaj på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Findes hos klinikker

BeneFiT kan også tilbyde

Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

  • Alt under samme tag
  • Let at komme i gang
  • Central beliggenhed
  • Høj faglighed & etik
  • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
  • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 180 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 22 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser ligefra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark