Personlig træning

– træning tilpasset dig

Personlig træning er træning med fokus på dine ønsker og behov med 1-1 rådgivning og vejledning fra en fysioterapeut. Der er vide rammer, fordi vi tager udgangspunkt i dine ønsker for træning og motion. Det kan være alt fra at blive presset til det yderste, ønsket om en livsstilsændring, usikkerhed om korrekte træningsøvelser, hjælp til selvdisciplin, osv.

Eksempler hvor personlig træning ofte giver stort udbytte:

 • Livsstilsændring – og hjælp til træning hermed
 • Maksimering af træningsudbytte
 • Hjælp til korrekt udførelse af øvelser
 • Presse kroppen til det yderste
 • Genoptræning efter operation

Der er masser af muligheder. Spørg hvis dine ønsker ikke er nævnt.

Noget for dig?

Personlig træning henvender sig til alle, som ønsker at få det maksimale ud af deres træning. Hvad enten du er helt ”grøn” indenfor træningsverdenen, eller har flere års erfaring. Personlig træning kan hjælpe dig igennem en varig livsstilsændring, sikre en optimal genoptræning efter operation eller sørge for, at du presser din fysik maksimalt. Træningen tilpasses dig, dine mål, ønsker og behov.

Din personlige træner

Flere fysioterapeuter hos BeneFiT er også uddannet som personlige trænere. Læs mere om din personlige træner via linkene herunder:

BeneFiT Herning: Ulrich Ohm og Nikolaj Svendsen
BeneFiT Søndersøe: Uffe Dahl Nielsen

Forløb

Personlig træning forgår i vore motionsrum for træning og starter med en grundig dialog omkring dine forventninger, ønsker og mål. I fællesskab udarbejdes en plan for træningen, som kan danne grundlag for opnåelse af de fastsatte mål. Planen tilpasses dig og korrigeres løbende, så motivationen forbliver intakt gennem hele forløbet. Træningsform og øvelser tilpasses dig, så træningen vedbliver udfordrende og motiverende.

Omfang

Omfanget af træningen er meget individuelt varierende. Omfanget er én af de væsentligste faktorer, når mål og delmål fastsættes. Omfanget vil således afhænge af, hvilket udbytte du ønsker af træningen.

Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 200 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 23 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser lige fra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark