Behandling mod knæsmerter

Behandling mod knæsmerter

Hos Benefit Dronninglund Fysioterapi kan du få behandling mod knæsmerter

Lider du af knæsmerter, så er det vigtigt, du styrker dine knæ med de rigtige øvelser. Der kan være mange grunde til, du lider af smerter i dine knæ. Smerterne kan oftest trænes væk.

Lider du af følgende problematikker, så kan du overveje knætræning:

 • Idrætsskader og sportsskader
 • Slidgigt
 • Genoptræning efter operation
 • Knæsmerter
 • Korsbånd, menisk eller ledbåndsskader
 • Springerknæ og løberknæ
 • Ønsket om et stærkere knæ

Har du svært ved at gennemføre fysisk aktivitet?

Lider du af smerte i dit knæ? Så har du måske oplevet, det kan være svært at gennemføre fysiske aktiviteter. En knætræning vil derfor oftest hjælpe dig med at arbejde på dine knæproblemer. Hos Benefit Dronninglund Fysioterapi hjælper vi dig med at sammensætte forskellige øvelser. Vi tilpasser træningsprogrammet til dig og din knæproblematik. På den måde sikrer vi os, at behandlingen udføres sikkert og korrekt.

Få information om forløbet

Overvejer du at starte i et forløb hos os, fordi du har smerter i knæene? Så kan du finde mere information om vores behandlingsforløb her. Du kan også få behandling mod knæsmerter hos klinikkerne i Sæby og Frederikshavn.

Et forløb hos os foregår ved, at du kommer til en konsultation hos en af vores fysioterapeuter. Dit knæ bliver grundigt undersøgt, hvorefter vi i fællesskab opstiller mål og delmål for din knætræning. Selve knætræningen foregår på hold. Dog altid under opsyn af en fysioterapeut, der hjælper dig med at udføre øvelserne korrekt. Øvelserne bliver løbende tilpasset, så de fortsat passer til dit knæ.

Træningen foregår i vores træningscenter og varigheden af hele knætræningsforløbet vil variere alt efter ønsker og behov.

Kontakt os

Lider du af smerter i knæene om natten, har du ondt i dit knæled, måske har du smerter under under dit knæ eller noget helt andet, som relaterer sig til smerter i knæene? Uanset hvad, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det er dig, der kan fortælle os, hvor henne og hvor meget du har ondt, og det er os der kan hjælpe dig med at komme over dine smerter. Du kan kontakte os på telefon 98 84 28 00 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ønsker du at booke tid online? Kan du gøre det her.


BeneFiT Nyheder

 • Akupunktur

  20. februar 2023

  Har du problemer med smerter flere steder i kroppen, vil en behandling med akupunktur ofte hjælpe dig. Er dine smerter over længere tid blevet forværret, og er de blevet et generende element i din hverdag, så anbefaler vi dig, at du søger hjælp hos din egen læge eller kontakter din lokale fysioterapeut. Er det blevet en hæmsko for dig med kraftige smerter i løbet af din dag, hvor det er svært at opretholde den normale arbejdsdag, og oplever du, at der er behov for flere hvil i løbet af din dag? Hos BeneFiT Odense er vi uddannet til at give dig en effektiv behandling med akupunktur.

 • Fysioterapi i Odense

  24. januar 2023

  Fysioterapi er med til at sikre, at kroppens funktioner fungerer optimalt. Har du problemer med smerter eller gener, kan du med fordel kontakte din lokale fysioterapeut, der kan hjælpe dig med disse. Fysioterapi hjælper dig med kroppens nervesystem, muskler, lede og knogler. Hensigten er at forbedre dens funktioner og bevægelser.

 • Graviditetsmassage

  20. december 2022

  Det er altid dejligt at gøre noget godt for dig selv eller en, du holder af. Hos BeneFiT i Dronninglund tilbyder vi graviditetsmassage. Under en graviditet kan der opstå forskellige gener, og derfor kan det være tiltrængt med en omgang massage.

 • Hvad er formålet med genoptræning?

  13. december 2022

  Formålet med genoptræning er at hjælpe dig tilbage efter en operation, skader eller længere tids sygdom. Målet med genoptræning er desuden optræning af din funktionsevne med fokus på at:

  • Opnå samme funktionsniveau som tidligere

  • Opnå det bedst mulige funktionsniveau

 • Smerter i skulderen

  9. december 2022

  Hvis du har ondt i din skulder, kan det skyldes flere ting. Det kan enten skyldes, at der er noget galt med selve skulderleddet, eller at der stråler smerter ud fra et andet sted i kroppen. Det kan f.eks. være fra en diskusprolaps i nakken.

© BeneFiT Danmark