• Nørregade 44 Se kort
  7400 Herning
  Telefon 97 21 70 16
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Vi har lukket mellem jul og nytår
   Åbningstider
   Mandag: 08.00 - 18.00
   Tirsdag: 08.00 - 18.00
   Onsdag: 07.00 - 18.00
   Torsdag: 08.00 - 18.00
   Fredag: 07.00 - 14.00
   Telefontider
   Man-tor: 08.00 - 15.00
   Fredag: 08.00 - 11.30
Hvad er fysioterapi?

Hvad er fysioterapi?

Hvad kan fysioterapi hjælpe dig med?

Læs mere om hvad kan fysioterapi hjælpe dig med!

Hos BeneFiT Herning prioriterer vi højt at have nok tid til at høre om dig og de problemer du kommer med. Det kan være relevant at høre om arbejdssituation, fritidsinteresser, vaner og andre ting der kan påvirke dine smerter. Fysioterapeuterne har en bred erfaring – nogen har specialer f.eks inden for

 • Rygsmerter
 • Skuldersmerter
 • Knæskader
 • Idrætsskader
 • Kæbesmerter og stemmeproblemer
 • Akupunktur

Hos BeneFiT Herning laver fysioterapeuten en grundig undersøgelse

Fysioterapeuten foretager en grundig undersøgelse for at finde årsagen til dit problem. Det kan være undersøgelse af led og muskler, holdning, styrke, bevægelighed og mærker på din krop for at finde ømme punkter eller spændinger. Sammen finder vi et mål for dig og finder ud af, hvordan vi når derhen.

Hvilken behandling kan hjælpe?

For at hjælpe dig kan der være flere muligheder. Der kan være behov for manuel behandling evt suppleret med andre tiltag som high power laser, schockbølge, tapening og lignende. Det kan også være relevant med en bandage eller såler hvis du har behov for ekstra støtte. Der bliver lavet øvelser som passer til dit problem og din livssituation.

Har du brug for træning?

Har du behov for et træningsforløb på klinikken er der altid en fysioterapeut tilstede på holdet som kan hjælpe, rette og korrigere dig, så du får trænet på den rigtige måde.

På klinikken vægter vi en fri og uhøjtidelig tone samtidig med at du og dine behov er i centrum. Det nytter ikke noget at give 10 øvelser, hvis der i dit liv kun kan blive plads til 3. Men samtidig betyder din indsats selvfølgelig også meget for resultatet.

Vil du vide mere?

Er du i tvivl eller har spørgsmål, så kontakt os endelig – vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi har kort ventetid og samarbejder med alle sundhedsforsikringer.


BeneFiT Nyheder

 • Akupunktur

  20. februar 2023

  Har du problemer med smerter flere steder i kroppen, vil en behandling med akupunktur ofte hjælpe dig. Er dine smerter over længere tid blevet forværret, og er de blevet et generende element i din hverdag, så anbefaler vi dig, at du søger hjælp hos din egen læge eller kontakter din lokale fysioterapeut. Er det blevet en hæmsko for dig med kraftige smerter i løbet af din dag, hvor det er svært at opretholde den normale arbejdsdag, og oplever du, at der er behov for flere hvil i løbet af din dag? Hos BeneFiT Odense er vi uddannet til at give dig en effektiv behandling med akupunktur.

 • Fysioterapi i Odense

  24. januar 2023

  Fysioterapi er med til at sikre, at kroppens funktioner fungerer optimalt. Har du problemer med smerter eller gener, kan du med fordel kontakte din lokale fysioterapeut, der kan hjælpe dig med disse. Fysioterapi hjælper dig med kroppens nervesystem, muskler, lede og knogler. Hensigten er at forbedre dens funktioner og bevægelser.

 • Graviditetsmassage

  20. december 2022

  Det er altid dejligt at gøre noget godt for dig selv eller en, du holder af. Hos BeneFiT i Dronninglund tilbyder vi graviditetsmassage. Under en graviditet kan der opstå forskellige gener, og derfor kan det være tiltrængt med en omgang massage.

 • Hvad er formålet med genoptræning?

  13. december 2022

  Formålet med genoptræning er at hjælpe dig tilbage efter en operation, skader eller længere tids sygdom. Målet med genoptræning er desuden optræning af din funktionsevne med fokus på at:

  • Opnå samme funktionsniveau som tidligere

  • Opnå det bedst mulige funktionsniveau

 • Smerter i skulderen

  9. december 2022

  Hvis du har ondt i din skulder, kan det skyldes flere ting. Det kan enten skyldes, at der er noget galt med selve skulderleddet, eller at der stråler smerter ud fra et andet sted i kroppen. Det kan f.eks. være fra en diskusprolaps i nakken.

© BeneFiT Danmark