• Nørregade 44 Se kort
  7400 Herning
  Telefon 97 21 70 16
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 08.00 - 18.00
   Tirsdag: 08.00 - 18.00
   Onsdag: 07.00 - 18.00
   Torsdag: 08.00 - 18.00
   Fredag: 07.00 - 14.00
   Telefontider
   Man-tor: 08.00 - 15.00
   Fredag: 08.00 - 11.30
Hvad er fysioterapi?

Hvad er fysioterapi?

Hvad kan fysioterapi hjælpe dig med?

Læs mere om hvad kan fysioterapi hjælpe dig med!

Hos BeneFiT Herning prioriterer vi højt at have nok tid til at høre om dig og de problemer du kommer med. Det kan være relevant at høre om arbejdssituation, fritidsinteresser, vaner og andre ting der kan påvirke dine smerter. Fysioterapeuterne har en bred erfaring – nogen har specialer f.eks inden for

 • Rygsmerter
 • Skuldersmerter
 • Knæskader
 • Idrætsskader
 • Kæbesmerter og stemmeproblemer
 • Akupunktur

Hos BeneFiT Herning laver fysioterapeuten en grundig undersøgelse

Fysioterapeuten foretager en grundig undersøgelse for at finde årsagen til dit problem. Det kan være undersøgelse af led og muskler, holdning, styrke, bevægelighed og mærker på din krop for at finde ømme punkter eller spændinger. Sammen finder vi et mål for dig og finder ud af, hvordan vi når derhen.

Hvilken behandling kan hjælpe?

For at hjælpe dig kan der være flere muligheder. Der kan være behov for manuel behandling evt suppleret med andre tiltag som high power laser, schockbølge, tapening og lignende. Det kan også være relevant med en bandage eller såler hvis du har behov for ekstra støtte. Der bliver lavet øvelser som passer til dit problem og din livssituation.

Har du brug for træning?

Har du behov for et træningsforløb på klinikken er der altid en fysioterapeut tilstede på holdet som kan hjælpe, rette og korrigere dig, så du får trænet på den rigtige måde.

På klinikken vægter vi en fri og uhøjtidelig tone samtidig med at du og dine behov er i centrum. Det nytter ikke noget at give 10 øvelser, hvis der i dit liv kun kan blive plads til 3. Men samtidig betyder din indsats selvfølgelig også meget for resultatet.

Vil du vide mere?

Er du i tvivl eller har spørgsmål, så kontakt os endelig – vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi har kort ventetid og samarbejder med alle sundhedsforsikringer.


BeneFiT Nyheder

 • Hvad er formålet med akupunktur?

  22. november 2022

  Har du smerter et eller flere steder på din krop, og er smerterne generende i din hverdag? Behandlingsmetoden med akupunktur kan være en løsning for dig, da behandling helt eller delvist hjælper dig med at fjerne dine gener.

 • Hvad er formålet med fysioterapi?

  22. november 2022

  Formålet med fysioterapi er at fremme evnen til at bevæge sig og dermed øge livskvaliteten. Det anvendes, når bevægelse og funktionsevnen er truet på grund af alder, sygdom, eller hvis du er kommet til skade.

 • Fysioterapeut nær Hjallerup

  7. november 2022

  Hos Benefit Dronninglund tilbyder vi flere forskellige former for behandling. Læs mere her.

 • Behandling mod knæsmerter

  1. november 2022

  Lider du af knæsmerter, så er det vigtigt, du styrker dine knæ med de rigtige øvelser. Der kan være mange grunde til, du lider af smerter i dine knæ. Smerterne kan oftest trænes væk.

 • Akupunktur hos BeneFiT

  19. september 2022

  Har du smerter et eller flere steder i kroppen, kan det være, akupunktur kan hjælpe dig med at lindre eller fjerne dine gener.

© BeneFiT Danmark