Anmeldelser

Anmeldelser

Læs anmeldelse af BeneFiT Herning her:

”Et professionelt miljø med høj faglig niveau og venlig, imødekommende omgangsform”

Britta Karen Maria Andersen

 

”God og effektiv behandling. Efter lang tid med knæk og smerter i kæbeleddet, har få behandlinger hjulpet meget. Dygtige folk!”

Ida Marie Nordborg

 

Efter operation af kraveben, blev jeg ved med, at døje med smerter og manglende fleksibilitet i min arm Jeg kom i behandling hos Benefit i Herning ved Ulrich Ohm. Efter få behandlinger, blev min arm og skulder bedre og bedre. Nu er jeg smertefri og er samtidig startet op men at træne kroppen og alle dens muskler samme sted. Jeg kan med 5 stjerner klart anbefale Benefit i Herning, som dem der gir den mest effektive behandling. Professionel personale, der altid møder een med et smil, et sted hvor atmosfæren er i top og hvor man altid bliver set og hørt.”

Gitte Mulvad

 

En rigtig effektiv behandling og god service.
Det har været rart med professionel hjælp til daglige øvelser.”

Brenda Jannani Casipillai

 

” God service hvor jeg fik styr på kæbespændinger efter god behandling og vejledning.”

Torben Haunstrup

 

Efter adskillige måneders udredning, mange scanninger og smerter gennem mange år i bækkenet blev jeg undersøgt at Ulrich fra BeneFiT Herning.
Han mente ikke at mine smerter skyldes det jeg var henvist for, men en læsion af ledlæben i hoften. Noget man IKKE kan se på en scanning uden kontrast. Derfor fik jeg på hans opfordring udført sådan én. Og han fik ret, og derfor kan jeg nu få rette hjælp og måske en smertefri fremtid. Kæmpe anbefaling herfra. Og af hjertet tak for en kompetent vurdering.”

Charlotte Byskov Andreasen

 

” Jeg kunne næsten ikke gå for smerter efter en rotation, højst sandsynligt opstået efter et vrid i min skoliose-ramte ryg, da jeg første gang besøgte Benefit. 5 uger senere har jeg kunnet genoptage mit arbejde, og med små ændringer/hensynstagen i hverdagen, som jeg er blevet rådet til, er jeg tilbage på ret kurs.
I Benefit mødes man med venlighed, faglig dygtighed og grundig indspørgen for at finde de rette øvelser og den rette dosis træning og hvile. Man føler sig velkommen, fra man gør ind ad døren, og til man går ud igen.
Selv blev jeg hjulpet af Pernille, som er lige så dygtig, som hun er ung. En dejlig personlighed oven i er jo kun et plus.”

Susan Heiberg Jensen

 

Stor tak til Benefit Herning, efter et GLA:D træningsforløb, er mine voldsomme knæsmerter p.g.a. slidgigt reduceret til en brøkdel.”

Eva Brixen

 

” Uden Anne Mette Herforth's hjælp ,havde jeg ikke fået en second opinion i mit forløb . Det betyder så meget for mig, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Benefit Herning og naturligvis til Anne Mette , som jeg er dybt taknemmelig”

Karina Borbjerg

 

” Tensapparatet bruger jeg altid om morgenen når jeg spiser morgenmad i starten fordi jeg altid havde mange smerter når jeg stod op – men nu fordi det giver en god afslappet fornemmelse i mine muskler omkring min nakke = en god start på dagen. Jeg gør det også tit om aftenen – efter en lang dag med fysisk arbejde og fritidsaktivitet og familie logistik, kan jeg godt blive rimelig spændt/presset, der virker Tensapparatet fantastisk – man bliver helt afslappet både i muskler og hovedet.

Lone

 

” Jeg havde problemer med mine knæ hovedsaligt mit venstre knæ, da jeg i 1985 havde sprængt et ledbånd og det forreste korsbånd. ( Blev nægtet operation). Det har gjort, at jeg gennem årene har haft smerter i knæet ved løb og gang på hårde underlag. Træningen har været godt for knæerne, og jeg har ikke haft brug for smertestillende piller. Efter 8 ugers træningssforløb har jeg det fint med knæene. Jeg hjemmetræner 2 gange om ugen for at vedligeholde smidigheden i knæene. Det er utroligt, at så ”simple” trænings øvelser kan have en så stor effekt på knæene, at jeg i dag kan have en tåleligt hverdag.!

Erling Birk

 

” Jeg har haft rygbesvær i mange år, pga. slid i den nederste del af ryggen, har kunnet holde det nede med kiropraktor i mange år, men efterhånden manglede jeg noget træning,  så ryggen kunne blive mere stabil muskelmæssigt, i samråd med kiropraktor fik jeg anbefalet træningsprogrammet ved jer.

Jeg har fået en helt fantastisk modtagelse af begge fysser og ligeledes en god og grundig intro til de forskellige øvelser. Ligeledes har de været gode til at rette en, når man nu lige selv troede man havde styr på øvelserne.

En af de sætninger der gjorde indtryk på mig var, det kan godt være du har ondt i ryggen, men der er ikke noget i stykker. Denne sætning, og ligeledes nogle overkommelige øvelser, har gjort at jeg nu kan træne hjemme, og få øvelserne gjort uden de store indkøb.

Det har været meget berigende + inspirerende forløb med kompetente folk, så nu er det bare om at holde skruen i vandet og få trænet, Efter forløbet har jeg ikke de samme smerter, har ingen sygedage haft efterfølgende pga. ryggen, så rigtig mange tak for dette program, jeg vil varmt anbefale det til andre.”

Erik H Andersen

 

 

” Jeg havde fået stemme/hals dysfunktioner, havde meget hosten, rømmen, smerter i halsen, klump fornemmelse, vejrtrækningsproblemer og problemer med at indtage mad/drikke. Jeg sov omkring 2-4 timer om natten og var derfor blevet sygemeldt efter en længere periode med alt for lidt søvn, mange smerter og smertestillende ikke længere kunne smertedække mig for at kunne klare mit arbejde. Jeg var fra sygehuset blevet henvist til en logopæd/talepædagog i kommunen, som jeg efter noget tid startede op hos.

Jeg startede i behandling hos dig efter anbefaling fra min logopæd/talepædagog. Jeg havde været ved hende 2 gange mener jeg, hvor hun havde givet mig nogle øvelser, men hun gav udtryk for at jeg var i en tilstand hvor det var svært at få nogle gode effektive fremskridt fordi jeg hurtigt overbelastede halsen/stemmen. Hun anbefalede derfor at jeg kom til en fysioterapeut med speciale indenfor halsen og kæben. Hun overrakte mig en seddel med navne på fysioterapeuter i området som de kender til, og jeg tog derefter samme dag kontakt og fik en tid hos dig. Under behandlingen hos dig, især de første par gange, var det ubehageligt og symptomerne blev provokeret, men jeg oplevede hver gang i løbet af 30 min til 1 time efter behandlingen at min hals havde det bedre og der faldt ro over det igen. Jeg var træt og brugt når jeg gik fra behandling hos dig, og skulle ikke forvente noget af mig selv resten af dagen. Efter 2. behandling oplevede jeg at behandlingen havde effekt, ved at jeg hostede og rømmede mig mindre, samt smerterne i halsen blev mindre. Jeg så nu bare frem til at skulle ind til behandling hver gang, selvom jeg vidste at det medførte noget ubehag og at kroppen var træt efter. Jeg oplevede at det var en god kombination med logopæd/talepædagog og behandling hos Anne Mette, og især at jeg kom til dig senest dagen efter jeg havde været ved logopæden/talepædagogen. Jeg er i dag raskmeldt, går stadig hos talepædagogen hver 14. dag men forventer at skulle afsluttes i denne måned. Jeg har begrænset problematikker med min hals i hverdagen nu, det er kun når jeg bliver presset til det yderste. Jeg kan stort set alt det jeg kunne før jeg blev syg (jeg har ikke været ude og prøve at løbe endnu, andet end på gangene på jobbet, når der er noget akut). Tusind tak for en fantastisk hjælp gennem professionel behandling hos dig! Jeg tror ikke på at jeg var kommet så langt i dag og kommet så hurtigt tilbage hvis ikke det var for den fysioterapeutiske indsats, kombineret med logopæd/talepædagog.”

Merete Erichsen

 

 

” Efter i årevis at have prøvet forskellige fitness centre, og brugt oceaner at tid på at vente på den rette maskine, og i heldigste fald en instruktør (om der overhovedet fandtes én) begyndte min mand og jeg, i efteråret 2018, at gå til personlig træning hos Ulrich Ohm! Det fungerer! Det er effektivt, varierende og der er fuldt fokus på os. 👍”

Kirsten Falk Lauritsen

 

”Jeg valgte personlig træning for at få noget ekstra motivation til træning efter et sygdomsforløb, samt finde nogle øvelser jeg kunne lave uden smerter. Og generelt komme tilbage i form, forbedre min kondition. Det hjalp mig rigtig meget, og jeg rykkede mig meget, både i forhold til styrke og kondition. Og jeg har nu selv et bedre grundlag/motivation for at kunne træne lidt mere selv, uden smerter. Ulrich var rigtig god til at hjælpe en i gang, motivere en, og tage hensyn til hvordan man havde det på de dage man kom ind. Desuden gav han også nogle gode træningsprogrammer, som man selv kunne udføre derhjemme. Min lungefunktion er så godt som tilbage til normal, så det er skønt😀

Mette Andersen

” Jeg havde svært ved at finde tid til at komme afsted til noget motion samtidig med at det også bare blev sværere at hive mig selv op af sofaen og komme afsted. Jeg havde dog et ønske om at smide de sidste kilo fra en graviditet og ønskede også at forbedre min generelle kondition og sundhed. Jeg har aldrig fundet mig tilrette i fitnesscentrene hvilket muligvis også er en af årsagerne til at jeg ikke har kunne tage mig sammen til at komme afsted. Jeg besluttede mig for at gøre op med dette og kontaktede Ulrich fra BeneFiT.

Jeg har haft utrolig stor glæde af mit forløb hos Ulrich. Han har hjulpet mig med at lære div. øvelser og at bruge træningsredskaber jeg ikke anede noget om før. Derudover syntes jeg at det har været dejligt at Ulrich også er uddannet fysioterapeut – det har givet mig en hvis tryghed da jeg bøvler med både dårligt knæ og overanstrengelsesastma.  Forløbet med Ulrich har givet mig en bedre kondition og kendskab til redskaber og øvelser jeg kan bruge både i fitness centret men hvis jeg ønsker at træne hjemme. Derudover har han været rigtig god til at presse mig så jeg hele tiden har kunne se en udvikling i min træning mens han stadig havde øje på f.eks. mine knæudfordringer og undgå evt. skader.

Iben

 

” Når små mirakler sker ved akupunktur.

Jeg er en mand der siden 2011 hver 3. md ,har fået indsprøjtet binyre-barkhormon, d.v.s.. 24 gange, grundet slidgigt i en skulder som blev kvæstet samme år. De sidste 3 blokade har ikke rigtig hjulpet, og jeg tænkte og tænkte så kom jeg i tanke om Anne-Mette Herforth - BeneFiT Fysioterapi. Jeg kendte Anne Mette fra fys behandling, ikke akupunktur. Jeg tænkte det skal prøves jeg fik 6 behandlinger hos hende de første 14 dage, det gik lidt og ned, men nu er der gået en mdr. og smerterne er forsvunden og jeg sover igennem om natten. Jeg har det super nu, og jeg vil ønsker hvis nogen læse dette at de prøver. Jeg har fået det jeg ønskede mig ..Så se at få ringet til Anne Mette Herforth - chancen er der. Til slut tusind gange tak for hjælpen Anne Mette.

Gunnar Kølbæk

 

”Min mand og jeg har deltaget på et hold med Golf Fitness i vinteren 2016/17 med meget stort udbytte. Inden min golfsæson sluttede i efteråret blev mit sving målt med Trackman hos vores lokale Pro. Ved sæsonstart fik jeg målt mit sving igen og i  gennemsnit var min længde øget med 14%.  Jeg er overbevist om min stabilitet og smidighed også er væsentlig forbedret, så nu er det bare om, at komme på golfbanen og få prøvet det af. Tak til Niels for en super træning – kan stærkt anbefales”

Marianne Brændstrup

 

”Jeg har haft problemer med nakken i mange år, og prøvet rigtig mange forskellige behandlinger uden særlig effekt.  De fleste dage har jeg haft nakkesmerter med efterfølgende voldsom hovedpine og har taget meget smertestillende medicin. Det har  bevirket  en dårlig livskvalitet og jeg har måttet melde afbud til rigtig mange arrangementer. Jeg startede så med fysioterapi hos Anne Mette Herforth, Benefit samtidig med jeg gik på nakkeskole hos Niels Herforth, Benefit. Efter de første behandlinger var jeg dårlig tilpas, hvilket jeg også blev orienteret om. Men efterhånden gik det hurtigt fremad. Jeg har det betydelig bedre nu, og mit medicinforbrug er mere end halveret. Der er adskillige dage, hvor jeg ikke tager smertestillende. Nakkeskolen gav mig en forståelse for, hvad der belaster en nakke og hvordan man skal arbejde med nakken og ikke have bevægelsesangst. Jeg laver hver morgen nogle øvelser fra nakkeskolen, som jeg synes er gode for mig. Er et nyt menneske. Tak”

Lis Ø

 

” Jeg var meget i tvivl om Akupunktur var noget for mig, da en af mine bekendte fortalte om dette akupunktur i forbindelse med smerter.

Men da min nattesøvn var et mareridt, hvor jeg grundet smerter ikke kunne sove medmindre jeg tog sovepiller, tænkte jeg det var værd at prøve!

Nu har jeg fået 4 behandlinger og samtidig sagt farvel til sovepillerne og sover igen om natten.

Da det samtidig er under gode betingelser, behandlingen foregår og det ikke gør ondt kan jeg kun anbefale andre at prøve dette alternativ til smertestillende piller.”

Jørgen Larsen 

 

 


BeneFiT Nyheder

 • Akupunktur

  20. februar 2023

  Har du problemer med smerter flere steder i kroppen, vil en behandling med akupunktur ofte hjælpe dig. Er dine smerter over længere tid blevet forværret, og er de blevet et generende element i din hverdag, så anbefaler vi dig, at du søger hjælp hos din egen læge eller kontakter din lokale fysioterapeut. Er det blevet en hæmsko for dig med kraftige smerter i løbet af din dag, hvor det er svært at opretholde den normale arbejdsdag, og oplever du, at der er behov for flere hvil i løbet af din dag? Hos BeneFiT Odense er vi uddannet til at give dig en effektiv behandling med akupunktur.

 • Fysioterapi i Odense

  24. januar 2023

  Fysioterapi er med til at sikre, at kroppens funktioner fungerer optimalt. Har du problemer med smerter eller gener, kan du med fordel kontakte din lokale fysioterapeut, der kan hjælpe dig med disse. Fysioterapi hjælper dig med kroppens nervesystem, muskler, lede og knogler. Hensigten er at forbedre dens funktioner og bevægelser.

 • Graviditetsmassage

  20. december 2022

  Det er altid dejligt at gøre noget godt for dig selv eller en, du holder af. Hos BeneFiT i Dronninglund tilbyder vi graviditetsmassage. Under en graviditet kan der opstå forskellige gener, og derfor kan det være tiltrængt med en omgang massage.

 • Hvad er formålet med genoptræning?

  13. december 2022

  Formålet med genoptræning er at hjælpe dig tilbage efter en operation, skader eller længere tids sygdom. Målet med genoptræning er desuden optræning af din funktionsevne med fokus på at:

  • Opnå samme funktionsniveau som tidligere

  • Opnå det bedst mulige funktionsniveau

 • Smerter i skulderen

  9. december 2022

  Hvis du har ondt i din skulder, kan det skyldes flere ting. Det kan enten skyldes, at der er noget galt med selve skulderleddet, eller at der stråler smerter ud fra et andet sted i kroppen. Det kan f.eks. være fra en diskusprolaps i nakken.

© BeneFiT Danmark