Online Booking - Klik her!

Ibens personlige træner

Jeg havde svært ved at finde tid til at komme afsted til noget motion samtidig med at det også bare blev sværere at hive mig selv op af sofaen og komme afsted. Jeg havde dog et ønske om at smide de sidste kilo fra en graviditet og ønskede også at forbedre min generelle kondition og sundhed.

Jeg har aldrig fundet mig tilrette i fitnesscentrene, hvilket muligvis også er en af årsagerne til at jeg ikke har kunne tage mig sammen til at komme afsted. Jeg besluttede mig for at gøre op med dette og kontaktede Ulrich fra Benefit.

Jeg har haft utrolig stor glæde af mit forløb hos Ulrich. Han har hjulpet mig med at lære div. øvelser og at bruge træningsredskaber jeg ikke anede noget om før. Derudover syntes jeg at det har været dejligt at Ulrich også er uddannet fysioterapeut – det har givet mig en hvis tryghed da jeg bøvler med både dårligt knæ og overanstrengelsesastma. Forløbet med Ulrich har givet mig en bedre kondition og kendskab til redskaber og øvelser jeg kan bruge både i fitness centret men hvis jeg ønsker at træne hjemme. Derudover har han været rigtig god til at presse mig så jeg hele tiden har kunne se en udvikling i min træning mens han stadig havde øje på f.eks. mine knæudfordringer og undgå evt. skader.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale et forløb hos Ulrich.

Mvh Iben, 31.05.2018

Læs mere om personlig træning i herning her

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • Ny klinik i Holbæk!

  Holbæk Fysioterapi har valgt at indgå i BeneFiT fællesskabet. 1. Janauar skifter klinikken navn og byder dermed velkommen til nye og nuværende kunder.

  Læs mere her.. BeneFiT Holbæk

 • Genoptræning hos BeneFiT

  Som noget nyt pr. marts 2019, har du ret til frit valg af leverandør på genoptræningsplaner fra sygehuset efter paragraf 140.

  Læs mere om genoptræning her.. Genoptræning hos BeneFiT

 • Find din lokale BeneFiT

  BeneFiT er en kæde af sundhedsvirksomheder med fysioterpi som speciale.

  Find din lokale BeneFiT her..

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..